Fanituotteilla sisältöä tapahtumiin

Tarvitaanko fanituotteita?

Tuntuuko satsaus fanituotteisiin turhalta? Miksi fanituotteita ostetaan? Urheilun seuraaminen on helpottunut tietoyhteyksien parantumisen takia. Yhä useampi fanittaa ulkomaalaista joukkuetta ja seuraa suoraa lähetystä kotisohvallaan toiselta puolelta maapalloa. Harvalla on mahdollisuutta lentää katsomaan kovinkaan usein oman suosikkijoukkueen jalkapallopeliä toiseen maahan, siksi tunnelman luominen kotikatsomoon kysyykin kekseliäisyyttä. Apuna voi toimia hyvän porukan lisäksi hyvin suunniteltu rekvisiitta.

Osa seuraa suomalaisia joukkueita mutta yhä useammat seuraavat mieluusti maailman parhaimpia joukkueita myös lajeissa, joissa Suomi ei menesty. Urheilumatkailu on aiempaa suositumpaa mutta oman joukkueen seuraaminen onnistuu edullisemminkin. Kotikatsomoon voi ladata tunnelmaa eri tavoin, joista yksi ovat erilaiset fanituotteet. Minkälaisilla tuotteilla tämä voisi tapahtua? Lue seuraavasta kappaleesta enemmän.

Suosikkijoukkueen paita kohottaa tunnelman kattoon

Urheilukisojen seuraaminen kotoa voi olla kaveriporukan kesken järjestetty tapahtuma, johon on valmistauduttu huolellisesti. Esimerkiksi erilaiset printtipaidat ja muu rekvisiitta luo yhteisöllisyyttä ja saa tunnelman tiivistymään. Fanituotteet ja printtivaatteet saattavat tuntua hinnakkailta mutta on hyvä muistaa, että laadukas tuote kestää aikaa ja harvemman fanin suosion kohde vaihtuu kovin nopeasti. Tunnelmaan saa nostatusta myös hyvällä ruualla ja vaikka porukan kesken laaditulla vedonlyönnillä.

Printtivaatteet ovat porukan oma juttu ja yhteinen kisastudio voi muodostua perinteiseksi kokoontumiseksi, jolloin nautitaan toki urheilusta mutta samalla myös toisten seurasta. Fanituotteet ovat myös erinomainen lahjaidea henkilölle, joka on intohimoinen penkkiurheilija.

Fanituotteet matkalle mukaan

Jos fanille tarjoutuu mahdollisuus matkustaa joskus paikan päälle seuraamaan oman suosikkijoukkueen tai urheilijan matsia, kannattaa päivittää asukertaa. Monissa maissa kisojen ympärille on muodostunut oma kulttuurinsa, jolloin matsia ennen kokoonnutaan kannattajien kesken vaikkapa pubissa ja suunnataan hengennostatusta harrastaen kohti stadionia. Sulautuminen porukkaan on helppoa tutussa uniformussa ja laadukas tuote on myös aina tyylikäs.

Suosikkijoukkueen nimellä varustettu paita kertoo omistajan kiinnostuksen kohteesta. Se onkin usein helppo tapa luoda siltoja muiden fanien kanssa ja aloittaa tutustuminen paikallisiin. Urheilu kuuluu niihin keskustelunaiheisiin, joista on helppoa ja vaaratonta puhua lähes joka maassa. Fanitus yhdistää ja avaa mahdollisuuksia uusiin tuttavuuksiin.