PES 2016 demo

Pelimaailman, ja erityisesti urheiluaiheisten pelien, vuoden kohokohta on pian käsillä kun Pro Evolution Soccer 2016 eli tuttavallisemmin PES 2016 julkaistaan. Demo on saapunut jo latauspalveluihin, joten innokkaimmat pelaajat ovat päässeet kokeilemaan uuden pelin toimivuutta. Arvostelujen mukaan PES 2016 on aiempia vuosia parempi, sillä pelaajien liikkuminen ja toiminnot ovat parantuneet. Pelillisiä ominaisuuksia on lisätty ja itse pelin presentaatio on muuttunut ratkaisevasti, mikä tekee futismatsista koneella mielenkiintoisen elämyksen.

PES vs. FIFA

Monien mielestä kuilu PES:n ja yleensä parhaimmiksi rankattujen FIFA-pelien välillä on kaventunut.
Viime vuoden kansikuvapoikana nähtiin Bayern Münchenin Mario Götze, joka herätti monien pelaajien joukossa hieman kummastusta. Uudessa pelissä kansikuvaan on valittu kaksi nokikkain olevaa pelaajaa, tämän hetken jalkapalloilun yksi kuumimmista nimistä eli Barcelonan Neymar ja italialaisen Juventuksen Alvaro Morata. Pelaajia on kiusattu trailereilla jo useamman kuukauden ajan, joten pelin odotus on noussut piireissä korkealle.

Love The Past, Play The Future

Pelin vuoden sloganiksi on otettu Love the Past, Play the Future eli rakasta menneisyyttä, pelaa tulevaisuutta. Hokema sopii hienosti myös vuoden PES 2016 peliin siinä mielessä, että ensimmäisen sarjan pelin ilmestymisestä tulee kuluneeksi tänä vuonna 20 vuotta. Julkistamistilaisuudessa vahvistettiin että pelintuottajalla Konamilla on ainakin vielä seuraavat kolme vuotta hallussaan lisenssi Mestareiden liigaan, joten muut pelintuottajat eivät pääse samoille apajille. Jalkapallon ja videopelin ystävät suuntaavatkin taatusti jalkapalloviheriöille testaamaan miten Neymar ja muut pelaajat toimivat PES:n demossa.