Viimeisimmät urheilu-uutiset

Kuluvalla viikolla eniten urheilufaneja ovat puhuttaneet formulan F1-sarja, parasta aikaa käytävät Golfin US Open kilpailut sekä suomalaisen vapaaottelutähden Makwan Amirkhanin viimeisin UFC-ottelu.

Formula 1

Kimi Räikkösen kannalta Itävallan GP epäonnistui täysin ja Räikkönen karsiutui heti ensimmäisessä osiossa. Räikkösen itsensä mukaan syynä epäonnistuneeseen aika-ajoon oli heikko viestintä. Suomalaisen talli oli unohtanut Räikkösen mukaan kertoa, että aika-ajon suunnitelmaa oli muutettu ja kolmen kierroksen sijaan ajettaisiin vain kaksi.

 

Räikkösen oli tarkoitus ajaa nopea kolmas kierros, kun aika jo loppui ja mahdollisuus oli menetetty. Räikkönen oli tuloksiin silminnähden vihainen ja arvosteli talliaan kovasanaisesti mediassa. Viimeisimmän pistetilanteen voit tarkistaa F1-sarjan kotisivuilta.

Golfin US Open

Viikon aikana maailman parhaat golfaajat ovat ottaneet toisistaan mittaa lajin arvostetuimmassa turnauksessa, US Openissa. Tapahtumarikas viikko alkoi suomalaisittain heikosti, kun Mikko Ilonen oli vaikeuksissa ja jäi cut-rajan väärälle puolelle. Olosuhteet olivat hankalat kovan sivutuulen johdosta, mikä vaikeutti suoritusta ja vaikutti suomalaisen itseluottamukseen.

Lisäksi kaikkien aikojen parhaana golfaajana pidetty Tiger Woodsin turnaus päättyi katastrofaalisesti. Miehen tulokseksi jäi +16, mikä jätti 14-kertaisen major-turnausvoittajan sijalle 150. Kisojen kärjessä ovat odotetusti ennakkosuosikit Ruotsin Henrik Stenson ja Yhdysvaltojen Dustin Johnson.

UFC

Suomalaisen vapaaottelun tämänhetkinen kirkkain tähti, Makwan Amirkhani, jatkoi voitollista uraansa vapaaottelun suurimman organisaation UFC:n Berliinin otteluillassa. Makwan kukisti meksikolaisen Masio Fullenin jo ensimmäisessä erässä. Makwan hallitsi ottelua kautta linjan viden ottelun mattoon heti erän alussa ja onnistui kaivamaan voiton takakuristuksella, kun ensimmäistä erää oli ehtinyt kulua vasta 90 sekuntia.

Myös pelimaailmassa on tapahtunut viime aikoina paljon erityisesti E3-messujen seurauksena. Aiheesta lisää artikkelissamme Viimeisimmät peliuutiset.